Hem

Program

Historia

Möten

Närradions vänner

Styrelse

Kontakt

     

Nyhetsbrev ett par gånger/år

Medlem i Närradions vänner får ett informationsblad några gånger per år och blir uppdaterad med information om vad som är på gång i Håbo Närradio. Som medlem är Du ambassadör för Håbo Närradio och har en viktig uppgift att fylla – att sprida information om och delta i närradions verksamhet. Att hjälpa till att få fler föreningar som gör egna radioprogram. Lycka till med att sprida information om Håbo Närradios verksamhet.

 

 

 


Fridegårdsgymnasiet sträcker sig 
stolt mot den klara hösthimlen.

Medlem i Närradions vänner

Håbo Närradio på FM 87,7 MHz behöver ambassadörer som sprider information om närradions verksamhet. Därför har vi startat Närradions vänner. Är du intresserad av att vara med och sända närradio är du välkommen till Närradions vänner.
 

Medlemsavgift för 2013

Vuxen medlem i Närradions Vänner betalar 100 kr/år på bankgiro 5254-3113 Sparbanken i Enköping. Är du under 25 år betalar du 50 kr. Välkommen som medlem!

 

     
     
     


Bli medlem i Närradions vänner!

Alla medlemmar i Närradions Vänner får ett numrerat medlemskort för 2013 års medlemskap.  Här nedan lägger vi undan för undan upp namnen på de företag som sponsrar med vinster till dragningen av medlemsnumren. Alla som betalar medlemsavgiften för 2013 senast den 15 december 2012 deltar i dragningen i programmet Rimstugan den 21 december kl. 18-20. Välkommen som medlem!

     

Företag som sponsrar Håbo Närradio
Fantasi Floristen - Skoklosters slott - Bålsta Gästgivaregård - Upplands Nyheter - ICA Kvantum - Söders Bok & Pappershandel - Bålsta Järnhandel - Dinners Ekolskrog - Curves - 

HÅBO NÄRRADIO    
Postadress
  Abbotvägen 22
746 95 SKOKLOSTER
Besöksadress
Bildningscentrum
Jan Fridegård
Telefon
0171-559 77
E-post
87.7habonarradio.se
Hemsida
 
www.habonarradio.se
Bankgiro
5254-3113